Casa-Pianino

Tuin

Er is een hele grote tuin, die in de toekomst nog verder zal ontworpen worden, welke een heerlijke ontdekkingsplek is voor kleine (en grote) avonturiers…

tuin1Er staan zeker 30 olijfbomen en 10 citrusbomen (mandarijnen, citroenen, appelsien en kumquat).

Vier vijgenbomen zorgen voor talloze heerlijke vijgen die mogen geplukt worden door de huurders.

terras1Er is een overdekt terras grenzend aan de (binnen)keuken waar je in de ochtendzon kan genieten van je ontbijt. Overdag is het toevluchtoord waar je in de schaduw kan verpozen met een leuk boek of een spelletje. ’s Avonds ruik je er de heerlijke geuren van de jasmijnplanten terwijl je je plannen maakt voor de volgende dag bij een glas Nero d’Avola (Siciliaanse rode wijn).

dakterras1Voor de zonnekloppers is er bovenop het huis een groot dakterras met ligzetels. Vanop dit terras kan je de nabijgelegen zee bewonderen (Golfo di Castellamare).

In de tuin is een buitendouche. Dit is ideaal na een dagje aan het strand. Zo vermijd je meteen dat het zand overal binnen te vinden is…

buitenkeuken1De leukste plek is de overdekte buitenkeuken! Je kan er heerlijke pizza’s maken in een echte hout-pizza-oven of je verse vis of vlees grillen op de barbecue.

© 2024 Casa-Pianino

Thema door Anders Norén